Thursday, 8 October 2015

KHASIAT OAT DALAM MYSECRET COLLAGEN

MYSECRET COLLAGEN adalah makanan tenaga dan kecergasan berasaskan Oat, Kolagen, Psylliumm Husk (Pentagon Ovata) dan Susu Kambing. Ia diperkaya dengan Multi Vitamin bagi meningkatkan tahap kesihatan dan herba-herba terpilih yang membantu mereka yang sedang berhadapan pelbagai masalah kesihatan.  

Antara herba utama ialah Habbah Sawda, Kurma, Teh Hijau, Goji, Biji Aprikot, Madu dan pelbagai jenis ekstrak sayuran dan buah-buahan.

MYSECRET COLLAGEN angat sesuai dijadikan makanan seharian diminum di awal pagi dan sebelum tidur bagi membantu mereka yang berhadapan masalah kepenatan bekerja, lenguh sendi dan sakit belakang. Ia sangat baik bagi membantu meredakan pelbagai masalah kesihatan.

KHASIAT OAT

Oat adalah makanan diet yang sangat ideal untuk semua peringkat umur. Ia sangat sesuai di ambil di awal pagi sebagai sarapan.

Penyelidikan menunjukkan pengambilan oat secara tetap berkesan untuk menurunkan tahap kolesterol berlebihan yang boleh menyumbat arteri anda dan menyebabkan penyakit jantung.

Ia juga menjamin kesihatan usus dengan menyediakan sumber nutrien secara perlahan-lahan dan konsisten

Oat mengandungi lebih banyak kalsium, protein, magnesium, zat besi, zink, kuprum (copper), mangan (manganese), tiamin dan vitamin E.

Oat mengandungi fitokimia yang merupakan bahan kimia semula jadi dalam tumbuh-tumbuhan yang membantu menentang penyakit.

# MYSECRET COLLAGEN hadir dalam pek ekonomi mengandungi 15 uncangx 25 gram dengan harga RM160. Untuk mendapatkan harga istimewa dan diskaun whatsap ke no 0133890000 l 0132890000.

No comments:

Post a Comment